SVF JO15-1 tegen Sv MEC ’07

31 Jan 2018 | JO15-1, Junioren

We begonnen deze wedstrijd met een nieuwe speler die toegevoegd is aan het team, Fabian.

We speelde op een erg slechte grasmat. De eerste goal werd gescoord door Scott, die met een goede kapbeweging goed met links inschoot. De tweede goal begon door een goede dieptepass op Job en hij schoot binnenkant paal binnen. Iets voor rust was het raak voor Rik die met een laag schot van afstand in de linkerhoek schoot.

Het was rust met een stand van 0 – 3. Na rust ging het gelijk op, beide teams kregen kansen maar het doelpunt viel bij SVF. Een dieptepass van Fabian die hem goed over de keeper schoot 0 – 4. Ook na dit doelpunt kwamen er kansen van beide kanten maar het laatste doelpunt werd nog gescoord door Stijn.

De eindstand was 0 – 5.