SVF JO13-3G tegen SVL JO13-2G

17 Sep 2016 | JO13-3, Pupillen

De aftrap werd genomen door SVL na een paar minuten hadden we een paar kansen en het ging heen en weer aan kansen. En na twintig minuten werd  het 1-0 voor SVL.

Na de aftrap gingen we de aanval in dat was een goed plan. We misten de bal net waardoor er een counter kwam en zeventien minuten na de 1-0 werd het 2-0. De scheidsrechter floot af het was rust.

Marco gaf ons goed advies en we gingen goed de tweede helft in. Na 14 minuten in de tweede helft stond het 2-1  Door een goal van Luuk waren we weer  helemaal terug. Nog geen vijf minuten later stond het  2-2 door een goal van Quinten. We bleven toch voetballen en toen door een inie mini foutje scoorden de tegenstanders de 3-2.

Maar we lieten ons koppie niet hangen we gingen heel sterk door maar toen floot de scheidsrechter af en we hadden verloren maar wat waren wij goed zeg.