SVF JO13-3 tegen Brederodus JO13-4

13 May 2017 | JO13-3, Pupillen

Zaterdag 6 mei 2017.  Op een mooie zaterdagochtend met een heerlijk zonnetje begon de wedstrijd om 10.15 uur.

Na een paar rommelige eerste minuten kwam Brederodus in de aanval, en vuurde een schot op de goal, helaas voor hun belandde die op de paal. Opnieuw een aanval van de tegenpartij en mooi schot, maar een prachtige redding van onze keeper Quinten. De druk werd groter voor SVF, toen scoorde Brederodus, jammer 1-0.

SVF laat de koppies niet hangen en probeert uit een aanval te scoren, helaas het schot werd door de keeper geblokt. Thomas geeft een mooie steekpase op Wisse, maar die werd tegengehouden door de tegenpartij. Prachtig samenspel van SVF!

SVF blijft het proberen, Joep krijgt een grote kans maar heeft teveel tijd nodig voor een schot. Leen geeft een mooie pase op Luuk, hij kon doorlopen maar werd getackeld door een verdediger.
Na een overtreding in de zestien wordt het 2-0 voor Brederodus.

Het blijft spannend maar na een overtreding wordt Luuk van het veld afgestuurd met een rode kaart. Dus SVF gaat verder met 10 man! Helaas scoort Brederodus in deze periode de 3-0. SVF Komt weer in de aanval, met een geweldig schot van Simon op de goal, helaas werd deze poging gestopt door de keeper. Daarna komt Quinten aan de bal en na een fantastisch schot over de keeper heen scoort SVF 3-1.

We blijven goed ons best doen, maar helaas komen ze door onze verdediging heen, en scoren de 4-1 . Een snelle actie van Brederodus zorgt ervoor dat onze verdediger er niet bij kan, met een verpletterend schot wordt het 5-1.

Groetjes Thomas en Hinke.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy