SVF JO13 3 (G) –‘ T Goy JO13 4 (G)

08 Sep 2016 | JO13-3, Pupillen

Op 3 september moesten wij tegen ‘t Goy. We trapten af en begonnen meteen in de aanval. En daardoor scoorde Kaisa in de eerste 15 seconden!!

Dat had ‘t Goy niet verwacht en ging ook meteen in de aanval en scoorde toen de 1-1. 10 minuten later scoorde ‘t Goy de 1-2. Helaas scoorde ze ook de 1-3.  Net voor de rust kregen wij heel erg veel kansen, alleen hij ging of op de paal of naast. Toen hadden we rust.

Marco ging  dingen uitleggen hoe we onze kansen beter kunnen benutten. De tweede helft begon niet erg goed en toen scoorde ‘t Goy helaas nog twee keer. Toen het bijna tijd was kreeg SVF heel erg veel kansen ook daar konden we helaas geen goal uit krijgen. Toen was het einde van de wedstrijd.

Helaas verloren (1-5) maar we hadden erg goed gespeeld en daar waren we erg trots op.