SVF JO13-1 tegen FC Driebergen JO13-1

26 Nov 2017 | JO13-1, Pupillen

Op zaterdag 25 november moest SVF JO13-1 tegen Fc Driebergen JO13-1 spelen. De wedstrijd begon om 11.30.

In de eerste minuut waren er 2 corners voor SVF alleen werden die niet benut. 5 minuten na de aftrap moest Bram er uit doordat hij tegen zijn knie werd getrapt. Vlak daarna had SVF zijn eerste doelpoging. We begonnen scherp maar het werd al snel rommelig. Tijl maakte een actie naar de goal alleen net geen doelpunt. Wessel gaf kort daarna een mooie steekbal op Tijl en hij schoot de bal net over. Bram gaf een bal op Joep alleen schoot Joep net niet in de goal.

Bij rust stond het 0-2 voor Fc Driebergen. Na rust schoot Joep hem op goal alleen zat hij niet. Daarna liep Finn naar het doel en gaf hem af op Rens. Rens scoorde. Toen schoot Finn op goal helaas in de handen van de keeper. We kregen ruimte Tijl stond vrij maar schoot de bal helaas in de handen van de keeper. Fc Driebergen was voor de goal aan het rommelen. Wessel schoot helaas net mis. Daarna passte Rens op Wessel en Wessel scoort!

Fc Driebergen schoot daarna op de paal en de bal ging er weer uit. Toen scoorde Fc Driebergen de 2-3 door een miscommunicatie van Ted en Bram. Daarna kregen wij nog een vrije trap die bijna zat. Toen floot de scheidsrechter af.

Nog bedankt aan de ouders omdat die ons zo goed hebben gesupport.