SVF JO11-2 tegen Zeist SV JO11-3

01 Apr 2017 | JO11-2, Pupillen

1 april geen grap. Stijn Raymaekers is aanvoerder en Thomas is nog geblesseerd, dus Koen de Jong versterkt het team.

Om niet voor niets vroeg uit je bed te komen, scoort Koen de Jong de eerste vanuit een corner. Mooie heup zwaai. Na een overheersende 5 minuten van SVF komt Zeist langzaam in de wedstrijd. In de achtste minuut scoort Zeist 1-1. Kansen gaan over en weer. Na een mooi samenspel scoort Mika 2-1. Koen de Jong scoort ‘a la Van Basten’ de 3-1. Weer een mooie uitgespeelde kans. Mika de assist en Koen de Haas scoort de 4-1. Daniel, Stijn Raymaekers, Duncan en Lars houden het achterin goed dicht. Zeist weet toch weer te scoren 4-2. Zeist zoekt de aansluiting voor de rust en weten er nog 4-3 van te maken. Nu rust.

We beginnen aan de tweede helft. SVF speelt veel over en bouwt netjes op vanuit de verdediging. Het gaat gelijk op. Mika heeft de terugspeelbal van Zeist door en kan afleggen op Koen de Haas en de 5-3 is een feit. SVF heeft meerdere kansen, maar weet niet verder uit te lopen. Stijn de Gier weet de doelpoging van Zeist te keren en wil de tweede helft geen bal meer uit het net halen. Kansen van Mika, Sam en Koen de Jong gaan er niet in. Het mooie overspelen en het goede verdedigen zal toch nog wel beloond worden? Gelukkig maakt Mika de 6-3. Koen de Jong geeft een mooie assist en Mika scoort 7-3. Koen en Mika weten elkaar blind te vinden en dezelfde combinatie zorgt voor 8-3. De verdediging van SVF geeft Zeist geen kans meer.

De scheidsrechter blaast af. 8-3 is de eindstand.