SVF JO11-2 tegen Roda ’46 JO11-3

16 Nov 2017 | JO11-2, Pupillen

Vandaag, 29 oktober 2017, staat voor SVF JO 11-2 de wedstrijd tegen Roda’46 JO 11-3 op het programma. Het vroege tijdstip is voor de spelers geen enkele belemmering om een goede warming-up te doen. Nog voordat het eerste fluitsignaal klinkt, weten de toeschouwers het zeker: Roda kan vandaag flink aan de bak…

De eerste aanvallen van SVF zijn veelbelovend. Een mooie aanval van Sem wordt door de keeper van Roda gepromoveerd tot corner. Beau neemt deze corner en plaatst deze op het hoofd van Sem…. 1-0! Lang kan SVF niet genieten van deze welverdiende voorsprong, want de spits van Roda weet heel snel na deze openingstreffer 1-1 te scoren. Geen moment raakt SVF in paniek. Jurre neemt de mannen op sleeptouw en maakt hoogstpersoonlijk 2-1. Ook bij de daarop volgende aanvallen gaat Jurre voorop in de strijd. Helaas voor SVF staat twee keer (!) de paal in de weg.

In de tweede helft gaat SVF verder waar het de eerste helft geëindigd was: aanvallen!  Met een bekeken schot krult Sven de bal op de kruising. Na drie keer achter elkaar het aluminium geraakt te hebben, is er dan eindelijk weer reden tot juichen. Via de rebound maakt Sven 3-1. Maar de comfortabele voorsprong is ook nu van korte duur, want de spits van Roda maakt via een counter 3-2.

‘Nog een schepje er bovenop mannen’ klinkt het vanaf de zijlijn. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd…Jurre is degene die zijn derde goal van de dag maakt. Einduitslag 4-2!

Een mooie, maar vooral een verdiende overwinning; de toeschouwers hebben genoten van jullie inzet!