SVF JO11-1 tegen Valleivogels JO11-1

07 Nov 2016 | JO11-1, Pupillen

Vandaag, 5 november,  moesten we spelen tegen de koploper. We hadden tegen de jongens gezegd dat ze fel moesten beginnen en dat deden ze ook.

De 1e helft was heel erg leuk om naar te kijken. Er waren kansen over en weer. De eerste kans was voor SVF. Een vrije trap werd door Rens over het doel gekopt. Valleivogels kreeg ook wat kansjes, maar onze verdediging stond goed. Toch kreeg Valleivogels 1 grote kans. Ze schoten van afstand op het doel, maar Liam tikte de bal met een fantastische duik naar de bovenhoek tot een hoekschop. Prachtige redding!

Halverwege de 1e helft was er weer een kans voor SVF. Lucha zijn schot werd gered door de keeper. Even later was er een schot van Jason, helaas ging de bal via de lat over. Vlak voor de rust speelde een speler van Valleivogels terug op de keeper, maar hij had niet gezien dat Rens er nog tussen stond. Rens stond oog in oog met de keeper maar schoot voorlangs. Ruststand 0-0. Een voorsprong zou eigenlijk wel verdiend geweest zijn.

Onno gaf in de rust nog een paar tips (zie foto). Kort na rust ging SVF in de aanval. De bal kwam bij Koen terecht, maar die werd op z’n hak getrapt waardoor zijn schoen uit vloog. Vrije trap dus. Terwijl Ruud nog bezig was om Koen z’n schoen weer aan te trekken in het veld nam Wessel de vrije trap in 1 keer op het doel. 0-1! Wat een verrassing tegen de koploper maar gezien de 1e helft terecht.

Lang konden we niet genieten van de voorsprong. 1-1 werd het twee minuten later na een mooie aanval van Valleivogels. Drie minuten na de 1-1 kreeg Valleivogels een hoekschop. De bal kwam voor het doel en werd ongelukkig via de benen van Bram verlengd naar een speler van Valleivogels die simpel kon scoren 2-1. Wat een pech!!!

We probeerden nog wel de 2-2 te scoren, maar de eerste helft had toch best wel veel kracht gekost dus veel kansen kregen we niet meer en uiteindelijk werd het ook nog 3-1 door een counter van Valleivogels.

Wel verloren, maar we waren trots op de inzet van onze jongens!