SVF JO11-1 tegen HDS Leersum

30 Oct 2017 | JO11-1, Pupillen

Het is een stormachtige zaterdag in de herfstvakantie, 21 oktober, en de jongens spelen thuis een ingelaste bekerwedstrijd tegen HDS Leersum. Er liggen een hoop blaadjes op het veld. Voor de start loopt Stijn bijna een duimblessure op maar de schade lijkt mee te vallen, gelukkig! Merijn start in de wissel.

Ze beginnen veelbelovend met een prachtige pass van Stijn R. De jongens houden hun ogen strak op de bal en vergeten daardoor nogal eens breed te spelen. Bram krijgt een mooie kans na een voorzet van Lucha… Oei, heel dicht langs het doel en daarna wederom een mooie voorzet van Lucha. Mika verdedigt goed en weet bij de bal te blijven. Een doelschot van de tegenpartij wordt door Stijn goed tegengehouden. Merijn wisselt met Koen. Weer een kans van Bram, helaas gaat hij naast.

De tegenpartij wisselt er drie tegelijk en 3 frisse jongens komen het veld op. Rood zet meer druk. Een hoekschop komt terecht in de handen van Stijn en dan tegen de lat, wat een geluk voor SVF! Dan komt er een counter, via Bram naar Mika, en doet Stijn R een poging tot schot. Kom op jongens, zoek je positie weer op en blijf druk zetten hoor ik de trainers roepen! Mika schiet recht in de handen van de keeper. Rood is snel en is direct weer op de helft van SVF. Een schot op doel gaat gelukkig ver naast. Bram wisselt met Koen en dan is er weer een redding van Stijn.

Een mooie lange pass van Merijn richtig Koen… de bal wil er echt niet in! Gelukkig aan beide kanten niet!

Merijn is als een jager bezig en pakt de bal mooi af van zijn mannetje. Koen krijgt een kans via een corner. Daniël schiet net over. De kansen volgen zich nu snel op. De spanning stijgt ook langs de lijn, net als de kracht van de wind.

Na de rust start Stijn R in de wissel. Het duurt even voordat ze elkaar weer weten te vinden. Een poging van Lucha valt in de handen van de keeper. Maar dan is het zover… Bram geeft een voorzet en Lucha en mikt de bal zo langs de keeper! 1-0. Corner: Mika geeft de voorzet en Lucha kopt net over. Rood neemt het even over, maar daar staat Koen z’n mannetje! Koen weet Mika te vinden en zo wordt het 2-0! Rood doet weer een poging maar Stijn en de lat steken er een stokje voor.  Dan krijgt Bram de bal voor zijn voeten en schiet van een flinke afstand de 3-0!

Stijn R wisselt voor Daniël. De snelheid zit er goed in. Een mooie goal van Mika zorgt voor de 4-0! Stijn moet weer even in actie komen, zo blijft hij ook lekker warm! Lucha in de wissel voor Daniël. Voorzet Bram en Mika schiet op de paal. Kom op jongens! Na een vangbal van Stijn ontstaat er een mooie kluts op het middenveld. De bal gaat door vier paar benen door. Merijn gaat er uiteindelijk met de bal vandoor, schiet naar Bram en Bram schiet in de handen van de keeper. Een corner van Merijn gaat ver over. Een prachtige onderschepping door Daniël. Lekker! Even gaat de truckendoos open.. blijven voetballen jongens! Mika wisselt voor Lucha. Al heel snel geeft Lucha een mooie voorzet aan Bram die ‘m direct afmaakt. 6-0! Lucha doet nog en poging, samen met Bram maar de keeper is te dichtbij.  Dan besluit Rood niet te willen afsluiten met een 0 en doet een laatste poging…. Stijn komt te ver uit zijn doel en mist de bal op een haar na. 6-1.

SVF Wat een eindstand! Goed gewerkt mannen!

Mika en Femke Mulder

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy