SVF JO11-1 tegen DOVO JO11-3

15 Sep 2016 | JO11-1, Pupillen

Op zaterdag 10 september ging de competitie dan eindelijk van start voor de mannen van JO11-1. De tegenstander was DOVO.

Onder een heerlijk nazomerzonnetje schoot SVF voor eigen publiek uit de startblokken:aal in de 2e minuut onderschept Wessel de bal voor het doel bij DOVO en schiet hem vervolgens fraai in de bovenhoek: 1-0! SVF zet  vervolgens veel druk en dit resulteert al snel in meer doelpunten: in de 7e minuut kopt Lucha de bal strak binnen uit een corner en in de 10e minuut maakt Wessel er  3-0 van met een droge schuiver.

DOVO probeert ondertussen wel aan te vallen, maar onze terriërs achterin (Koen, Rens en Toontje) en keeper Liam houden alles potdicht. SVF is de eerste helft eigenlijk heer en meester op het veld en laat mooie aanvallen zien. Ook de corners zijn steeds gevaarlijk. Helaas blijven meer doelpunten uit.

De 2e helft geeft hetzelfde beeld. Vooral Toontje heeft een paar gevaarlijke uitvallen, maar de kansen willen er even niet in. Halverwege de 2e helft is er wat oponthoud en even zijn onze mannen uit het ritme.

DOVO slaat meteen toe en maakt er 3-1 van, maar voordat ze denken dat er wat te halen valt breidt Lucha een minuut later de voorsprong meteen uit naar 4-1!  Dan is de tegenstand gebroken en maakt Wessel er nog 5-1 van en het slotakkoord is voor Bram die na een hele mooie aanval de eindstand van 6-1 (!) op het bord brengt.

Het was erg genieten langs de lijn, jongens ! Jullie hebben veel inzet laten zien en mooi voetbal.

Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen !