SVF JO11-1 tegen CDW JO11-3

31 Oct 2016 | JO11-1, Pupillen

Na een paar weken gips en verplichte rust mocht ik eindelijk weer mee spelen, nog niet in het doel maar dat maakt niet uit, met Duncan als vervanger is dat helemaal geen probleem.

Het is gelijk spannend cdw gaat op het doel af, mooie redding van duncan, hup naar voren met die bal paas op sam van stijn maar helaas, cdw probeerde wat terug maar wij hebben een goeie keeper, een paar minuten later is het toch raak 0-1 . Oh nee ik maak een eigen doelpunt ai ai 0-2 voor cdw. Gelukkig maak ik het al snel weer goed met een mooie goal hoera 1-2, even gaat het spel over en weer maar dan maakt Mika 2-2.

De verdediging met Stijn R en Lars is hard aan het werk, dan een prima bal van Thomas op mij ik paas hem naar Mika jammer op de paal, even later weer net naast, het is spannend, we krijgen een vrije trap ik mag hem nemen, het is een hard schot maar op de paal.

Dan de tweede helft een bal van cdw rolt net naast ppff gelukkig, niet veel later weer komt cdw eraan, maar een super redding van Duncan, nu gaat svf het cdw lastig maken maar hij wil er niet in, daarna gaat het gelijk op maar dan opeens 2-3 oh nee, svf wordt feller kom op het kan nog we krijgen een penalty mee, ik mag hem nemen maar wat gebeurt er nu nee toch zeker ik mis hem, oh wat is dat balen, de eindstand is 2-3.

Jammer jongens allemaal hard gewerkt ook Daniel ondanks zijn zere voet.

Ik ben blij dat ik weer mee kan doen, op naar de volgende wedstrijd.

Stijn de Gier

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy