SVF JO11-1 tegen BZS JO11-1

04 Feb 2018 | JO11-1, Pupillen

Het is zaterdag 3 februari 2018. Buiten is het 2 graden en de boys van SVF JO11-1 mogen weer thuis voetballen. Vandaag is het een oefenwedstrijd tegen BZS JO11-1.

Lucha en Daniël zijn er vandaag niet bij. Jurre en Sem vallen in. Stijn Raymaekers is de aanvoerder. Koen de Jong en Sem Zumbrink beginnen als wissel.

Stijn de Gier staat op het doel. Stijn Raymaekers, Jurre en Merijn staan in de verdediging. Mika, Bram en Toon staan in de aanval. Vanuit de derde corner weet BZS de stand op 0-1 te zetten, met een mooie kopbal. De kansen gaan heen en weer, maar er wordt niet gescoord.

Stijn de Gier redt mooi en er ontstaat meteen een kans aan de andere kant. Helaas geen doelpunt. SVF bouwt weer vanuit achteren op. Bram geeft een mooie steekpas op Toon. Toon geeft voor op Sem. Sem scoort 1-1. BZS valt meteen weer aan en scoren 1-2. De kansen gaan weer heen en weer maar in de laatste seconden van de eerste helft scoort BZS 1-3.

De tweede helft begint. BZS mag aftrappen. BZS weet met een mooi afstandsschot 1-4 te scoren. We blijven ervoor knokken! BZS weet na een aanval van SVF om te schakelen naar een mooie counter. De aanvaller komt alleen op Stijn de Gier af, die de bal fantastisch houdt.

De scheidsrechter, Harrie van Beek, fluit af.