svf cothen

SVF JO10-1 tegen Hercules JO10-5

Vandaag, 21 januari,  mogen we na een lange winterstop weer lekker voetballen op ons eigen bevroren veld. We hebben er zin in!.Ik, Imre, ben vandaag aanvoerder en ben daarom extra gemotiveerd om deze partij winnend af te sluiten.  Stijn en Thomas uit de JO11-2 komen ons helpen, omdat we Jari en Beau vandaag moeten missen.

Voordat onze ouders in de gaten hebben dat we al begonnen zijn, heeft een snelle spits van Hercules al gescoord. Balen, maar we doen super ons best om terug te komen. Met knap overspel en een paar spannende ballen lukt het Jurre, mij en de keeper van Hercules samen een eerste tegenpunt te scoren.  Hierna weten Thomas en Sven elkaar te vinden en na een mooie pass van Sven knalt hij hem achter de keeper, mooie actie! Helaas zit Hercules ook niet stil en weten ze er 2-2 van te maken.  Jurre gaat een tandje harder lopen , met Sem in de buurt en met een mooie voorzet van  Sem weet Jurre vlak voor de rust 3-2 te maken.

Na de rust heeft Hercules weer krachten verzameld en maakt er 3-3 van, wat is dit een spannende pot!
We werken weer hard richting het doel en Thomas ziet een kans om er 4-3 van te maken, het lukt en we staan weer voor. We blijven de overhand houden en Jurre scoort nog 5-3. Dan blijft het een tijdje stil op doelpuntgebied en na een minuut of 10 wordt er afgefloten. We sluiten deze mooie wedstrijd winnend af en staan nu 3e in de poule!

Groetjes van Imre! van der Vegte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.