SVF Jeugdweek 2018

10 Sep 2018 | Laatste Nieuws

Na maanden voorbereiding startten we maandag 20 augustus weer met de SVF Jeugdweek. Dit jaar alweer voor de 31ste keer!

Rond 9:30u verzamelden de eerste kinderen en ouders zich alweer op het sportpark. Nadat iedereen zich heeft aangemeld startten we met de officiële opening. In de verte horen we de trekker al aankomen met daarop 2 hele bekenden van de club. Onze voorzitters Claudia Klein en Erwin Rieff hebben zich speciaal voor het thema verkleed als boer en boerin in overalls. Zij hijsen de speciale jeugdweekvlag en daarmee is de jeugdweek geopend!

Zoals elke jaar starten we maandag met het maken van de jokers. De groepjes worden ingedeeld in diverse boerderijdieren: koeien, paarden, geiten, lama’s enz. Nieuw dit jaar is het versieren van de witte t-shirts; allemaal in het thema van het groepje. Na het knutselen was het tijd voor de lunch, vandaag gesponsord door Slagerij Bert Zumbrink; heerlijke broodjes hamburger!

Toen iedereen zijn buikje rond had gegeten vertrokken de groepjes voor een vossenjacht door het dorp. In totaal waren er 11 letters te verzamelen en nadat de groepjes terug waren op het sportpark begonnen ze te puzzelen op het woord. Het woord was: Koeienvlaai? Als beloning kregen alle kinderen een ijsje en konden ze nog heerlijk spelen op het veld.

Dinsdag vertrokken we, zoals gebruikelijk, met de bussen van Triomf Tours richting pretpark Drievliet. Het weer zat mee en alle kinderen en begeleiders hebben een gezellige dag gehad.

Op woensdag was het de traditionele voetbaldag; nadat alle kinderen een professionele warming-up hadden gehad van Jordy van Fit4All werden zij in groepjes ingedeeld en volgens schema verdeeld over het hoofdveld voor de partijtjes en het kunstgras voor diverse spellen met de voetbal. Met de lunch aten we wafels; ook dit jaar weer verzorgd door een fijne groep mensen vanuit SVF. Het was een warme dag, waarin zeker in de middag veel met water werd gespeeld.

Donderdag vertrokken we met alle kinderen en begeleiders richting zwembad Merwestein in Nieuwegein. Een heerlijke dag in het zwembad, er kon zelfs ook buiten gezwommen worden!

Vrijdag was de afsluitende zeskamp-dag; elk jaar weer een feest met een grote stormbaan en leuke spellen voor kids en begeleiders. Iedereen droeg de op maandag gemaakte shirts waarbij veel mooie creaties zaten. De jokers konden ook dit jaar worden ingezet voor extra punten en de zeskamp eindigde traditioneel met het leiderspel; niemand bleef droog! 🙂

Na al dat harde werken genoten de kinderen van friet en een frikandel; gesponsord door ‘t Oude Raedthuys. Uiteindelijk wonnen de “Eenden” de zeskamp.

We kunnen terugkijken op een fijne, succesvolle, gezellige week en kijken zeker alweer uit naar volgend jaar! Hopelijk zien wij jullie daar allemaal ook weer!

Yvette, Lotte, John, Debby, Wendy en Wendy

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy