SVF J08-2 tegen Schalkwijk JO8-1

15 Oct 2017 | Pupillen, SVF JO08-2

De eerste dag van de herfstvakantie mogen we vroeg aantreden, gelukkig is het thuis. We zijn deze week compleet, hebben mooi weer, dus niets staat deze voetbal ochtend in de weg, behalve de tegenstander misschien.

We starten met Bente op de goal. Die is afgelopen week een beetje ziek geweest. Vigo start als wissel en Schalkwijk trapt af. We hebben veel balbezit en komen veel op de helft van de tegenstander. Schalkwijk komt door, maar door een goede tackle van Tim wordt een schot voorkomen. Een kans van Schalkwijk voor open goal, maar gaat gelukkig ver over.

Goed verdedigend werk en veel balveroveringen. Via een onbewuste kopbal van Lars bijna een eigen doelpunt. Maar laten we het op een professionele terugspeelbal houden.
Na een vuile tackle van Tygo komen we voor de goal en schiet Tom de bal mooi in. Het is gebeurd. We staan 1-0 voor en een minuut later schieten we ook via een goede pass van Freek op Tom de 2-0 in. Het is rust. Wat een top wedstrijd tot nu toe.

De tweede helft gaat Freek op de goal en gaat Bente spelen. Schalkwijk komt voor de goal maar Bente weet door goede verdediging een goal te voorkomen. Ook een goede sliding van Tim voorkomt een kans van Schalkwijk. Na een rush van Schalkwijk weten Tim en Tygo geen doelpunt te voorkomen 2-1. Ook Lars weet de bal te onderscheppen, maar de tegenstander loopt net sneller en pakt de bal weer over. Nog maar 10 minuten zouden we die eerste punten pakken.  Na een botsing even hectiek op het veld.  Schalkwijk komt voor de goal maar Vigo en Tim weten de goal te verdedigen en de snel uit de aanval te halen. Even later een mooie aanval van Schalkwijk en helaas 2-2 tot gevolg.

Een zeer goede pot en de eerste punten zijn binnen. Top spel en nu lekker vakantie vieren.

Volgende week weer thuis nu een uurtje later: 09:45 uur tegen t Goy.