SVF Feliciteert PPC, Drukkerij den Hoed en Slagerij Bert Zumbrink met Wijkse ondernemersprijs

15 Feb 2019 | Laatste Nieuws

Wijk bij Duurstede, 7 februari 2019. Vanavond werden in het Revius voor de derde keer de Wijkse Ondernemersprijzen uitgereikt aan winnaars van de deelnemende ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

Wijk in Bedrijf

Onder de noemer Wijk in Bedrijf gaven vanmiddag vanaf 16.00 uur leerlingen van het Revius presentaties en ondernemers presenteerden zich op een interactieve BedrijfsBeurs. Ruim 140 deelnemende lokale werkgevers en toekomstige werknemers ontmoeten elkaar in de aula van het Revius.

Wijkse OndernemersPrijs

Na de BedrijfsBeurs reikte burgemeester Poppens voor de derde keer de Wijkse OndernemersPrijs uit aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. De niet winnende genomineerden kregen een blijvende herinnering om op te hangen in hun onderneming en een bos bloemen.

Winnaars

De Wijkse Onderneming van het jaar 2019 (voor bedrijven meer dan 5 fte.) werd Plinten en Profielen Centrale De Wijkse Onderneming van het jaar 2019 (bedrijven minder dan 5 fte) werd Drukkerij den Hoed De Wijkse Winkelier van het jaar 2019 werd slagerij Zumbrink.

artikel van: ditiswijk.nl

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy