SVF F2 – Quick 1890 AFC F10

17 Oct 2015 | Pupillen

Vandaag 10 okt., mochten we weer een wedstrijdje voetballen. Zoals altijd hadden we er weer zin in. De week hiervoor hadden we verloren van de koploper, we gingen dus extra ons best doen. Nadat Jan-Willem ons had geholpen met een hele professionele uitziende warming up waren we er klaar voor. We moesten in het begin wel even wennen want we gingen 8 tegen 8 spelen en het was daarom iets drukker op het veld. Na goed samenspel maakte Jari en Jurre een doelpunt dus konden we met 2-0 de rust in. Na even wat aanwijzingen van onze Jan-Willem kregen we in de tweede helft genoeg kansen en uiteindelijk zorgde Beau voor de 3-0 en ik maakte later de 4-0 wat de eindstand was. We hebben weer lekker gevoetbald en het was weer erg leuk. Groetjes Sem Zumbrink