SVF F2 – Hooglanderveen F13

13 Sep 2015 | Pupillen

12 September 2015. We moesten vandaag thuis voetballen tegen Hooglanderveen F13. Ik vond het niet zo’n goede tegenstander. Want we hebben met 6-0 gewonnen. In de eerste helft speelde we goed over vond ik, Sven had bijna gescoord maar de bal kwam op de lat, daarna scoorde Jurre 1-0 en Sem 2-0. De scheidsrechter zei in de rust dat we nog beter moesten overspelen. Na de rust  stond ik midden en hadden we een paar hele goeie kansen die er helaas niet inzaten.  Maar Jurre kon na een ingooi van Imre wel 3-0 scoren. Daarna scoorde Sem 4-0 en Yorick bijna, dat was zonde. Beau kreeg ook nog een paar kansen maar de bal wilde echt niet in het doel. De tegenpartij kwam een paar keer helemaal vrij voor ons doel maar Dustin hield de ballen tegen. Imre heeft daarna nog de 5-0- en 6-0 gemaakt. Dus hebben we goed gewonnen. Het was een goeie wedstrijd.  Ik vind dat we een goed team hebben ! Groetjes Jari van Leeuwen