SVF F2 – DVSU F3

20 Apr 2016 | Pupillen

We waaiden bijna weg op het thuisveld, maar degene die écht tegenwind had was Jurre… Die lag in het ziekenhuis na een operatie, maar gelukkig was hij weer aan de beterende hand en zat klaar voor het live-verslag.

De jongens van de F2 gaan hun best doen! We kwamen nu natuurlijk wel iemand tekort, daarom deden Toon en Koen ieder een helft mee.

Mede door Toon kreeg Sem een mooie pass en scoorde 1-0, YES!  Maar helaas.. vlak na de 1-0 werd het al 1-1. Dustin stond in het doel en hield heel goed enkele ballen tegen, met Yorick, Sjors en Imre was er ook een goede verdediging!  SVF was vooral aanwezig voor het doel van DVSU. Veel kansen en mooie acties voor Beau, Sem, Sven en Yari, maar door de harde tegenwind wilden ze er maar niet in… Of komt het doordat de jongens de aanwijzingen van Jan Willem niet konden horen? Op het zandpad konden de mensen wel de wedstrijd volgen dankzij Jan Willem, maar door de harde wind waren de F2 jongens aan hun eigen spelinzicht overgeleverd.

Na de pauze hadden we de wind mee, zou het nu makkelijker gaan? De corner van Koen maakte een mooie draaiing en vloog letterlijk het doel in:2-1! Hierna kreeg DVSU eigenlijk geen kans meer. Mooie en terechte overwinning, spannende pot en leuk gespeeld mannen! Het overspelen lukt steeds beter en jullie hebben goed gelopen op de ballen. Enne Jurre: deze overwinning was voor jou! Hopelijk ben je er snel weer bij.

Sven en Barbara van Straalen

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy