SVF F2 – DEV F4

27 Feb 2016 | Pupillen

20 januari. In de beker doen we het tot nu toe erg goed. Vandaag wederom een bekerwedstrijd tegen de jongens van DEV F4! We komen een speler tekort en daardoor mag Daniel, een oude bekende, met ons meedoen.

Beide ploegen starten erg goed en de wil om te winnen is goed te zien. Het eerste doelpunt kan gezien het spelniveau aan beide kanten vallen. Jurre verlost ons van de nul en scoort het eerste doelpunt, een heerlijk intikkertje. We blijven druk zetten op de tegenstander en spelen veel op de helft van DEV. Een snoei van een pegel van Jari zorgt dat we afstand nemen van DEV, 2-0!

Na de rust zakken we iets in en krijgt de tegenstander kansen. Met een counter scoort Dustin een doelpunt maar word door een ieder onbekende reden afgekeurd. Het spel gaat op en neer maar er word niet meer gescoord en gaan we lekker verder in de beker! Bedankt voor de inzet allemaal!!!!