19 Oct 2015 | Pupillen

Zaterdagmorgen 08.45u. Het wordt al kouder op de Nieuwe Kamp. Ondanks het tijdstip en de temperatuur heeft iedereen er zin in. Ouders en kinderen. Leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast is en de kinderen de support hebben van hun ouders. Leuk dat ook trainer Maurice van de partij is op zijn vrije zaterdag.
Hildo en ik hebben de opstelling al klaar. Eigenlijk heeft iedereen haar of zijn positie al lekker gevonden binnen het team. We hebben een leuk team met een super sfeer! Je ziet iedereen groeien. Echt leuk!

Vandaag staat GVVV E8 op het programma. Wat gaat het worden. Spannend. Nog even met zijn allen de opstelling doornemen en wat kleine aanwijzingen en off we go!
Bradley is vandaag aanvoerder en dat betekent dat hij de warming up mag bedenken. Ondertussen schieten Bas en vrijwilliger Luka keeper Max in. De handjes worden geschud en GVVV mag aftrappen. Binnen een minuut staat het 1-0 door een mooi doelpunt van Bradley. De toon is gezet. Dat belooft veel goeds. Er volgt een hele spannende wedstrijd. GVVV en SVF zijn aan elkaar gewaagd. Max keepte een lekkere wedstrijd met een paar mooie reddingen (met een pijnlijke hand als gevolg). Een paar kleine wijzigingen met een verrassende uitwerking. Lisa en Hugo scoorde hun eerste doelpunt! Wat een trotse koppies! En ook Bas pegelde er lekker nog eentje in. 4- 4 en nog een paar minuutjes te spelen. De spanning is te snijden. Gaat het ons lukken? Iedereen gaat ervoor met af en toe een kluitje blauw en groen met in het midden iets ronds in de kleur wit en rood. Een mooie uitbraak en samenspel. Goal! Bradley scoort zijn tweede doelpunt 5-4! De eerste overwinning van het seizoen is een feit. Zou het beloofde snoep van Anouk hebben geholpen? Het smaakte in ieder geval prima. Net als de overwinning! Klasse gedaan kanjers!!  Ron