svf cothen

SVF E3 – Jonathan E11

Zaterdag 3 oktober moesten we tegen Jonathan spelen. Zij zijn koploper en hadden al heel veel doelpunten gescoord. Dus een zware klus. Na een team foto gemaakt te hebben en een korte warming up begon de wedstrijd. Na de 1e helft stonden we al 0-5 achter. De tweede helft ging het een stuk beter. Wisse maakte een mooi doelpunt (1-7). Alleen jammer dat Stijn geblesseerd uitviel, want hij keepte een goede wedstrijd. Nu ging Luuk op het doel. De eindstand was 1-10. Jonathan was duidelijk een maatje te groot en zijn volgens mij te laag ingedeeld. Maar volgende week gaan we winnen tegen Schalkwijk E2.  Floor Koster.