SVF D2 – CDW D5

17 Oct 2015 | Pupillen

Het was 11:30 op zaterdagmorgen 10 okt. en we moesten thuis tegen CDW.  CDW mocht kant kiezen en wij kregen de aftrap.  De wedstrijd begon, het ging niet heel goed, we hadden maar een paar kansen en zij veel meer,  na 10 minuten scoorde CDW de 0-1. Dat was jammer maar ze waren te sterk, niet veel later maakte zij de 0-2. Wij kregen een penalty en Rick maakte de 1-2, daarna scoorde zij de 1-3. Het ging nog steeds niet heel goed en CDW maakte de 1-4. Toen was het rust en we gingen 4-3-3 spelen toen de wedstrijd weer begon maakte zij de 1-5 nog,  toen had Rick nog een kans maar hij verloor de bal daarna maakte CDW de 1-6 nog en toen was de wedstrijd afgelopen,  nog even handjes geven en daarna douchen en naar huis. Dylan Gaasbeek