SVF 3 – VRC 4

21 Sep 2020 | SVF 3

De laatste zomerse zaterdag van het jaar zou de eerste competitiewedstrijd worden voor SVF zaterdag 3. Het door blessure geplaagde elftal verloor ook nog zijn captain in de warming-up door een blessure. Gelukkig konden een aantal spelers van het 2e en zondag meedoen, zodat we met elf man aan de aftrap konden beginnen. SVF begon brutaal met gelijk een diepte pass van Martin op Sebastiaan die een voorzet gaf, maar meteen werd weggewerkt door VRC. SVF was dreigender, maar toch was het VRC die het openingsdoelpunt maakte. VRC dat voornamelijk bestond uit hippies had één speler die meer iets weg had van Rico Verhoeven, die verrassend een paar man van SVF eruit dribbelde en in de zestien het overzicht bewaarde. Hij gaf de bal opzij waardoor zijn medespeler de bal rustig in de hoek schoof.

SVF moest iets terug doen en dat deden ze ook vlak voor rust. Sebastiaan ving de bal op in de zestien van de tegenstander. Daar gaf hij de bal buiten de zestien aan Martin die met zijn linker verwoestend uithaalde en de bal via de tegenstander in het net belandde. In het begin van de 2e helft gebeurde er niet zo heel veel. Waarschijnlijk had dit deels te maken met de nieuwe reservebal, waar tijdelijk mee moest worden gespeeld, die meer aanvoelde als een uit de kluiten gewassen stuiterbal. Toen Ralph opnieuw werd ingebracht op rechtsbuiten kreeg hij meteen ruimte op de rechterflank, na een mooie aanval van SVF. Hij gaf de bal laag voor en Sebastiaan moest er alleen voor zorgen dat hij niet te enthousiast zou zijn, waardoor hij de bal over het doel zou rammen. Gelukkig bewaarde hij zijn enthousiasme voor het vieren van zijn doelpunt en zorgde voor een verdiende voorsprong.

Na de goal ging SVF vol op de aanval en leek de marge te gaan vergroten. Het was eenrichtingsverkeer totdat SVF met 10 man kwam te staan na een gele kaart van Soufian. VRC werd daarna gevaarlijk met onder andere een hard schot die Ruud met zijn vingertoppen naar de doelpaal begeleide. Ook VRC kwam met 10 man te staan na een gele kaart en daarna werd VRC niet meer gevaarlijk. Tegen het advies in van de dokter maakte de teammanager Kevin ook nog een paar speelminuten en hield zich niet in. Anton gaf het verlossende fluitsignaal en de eerste 3 punten waren veiliggesteld. Daarnaast lijkt de curve van het aantal nieuwe blessures te zijn afgevlakt. De coach kan al met al tevreden zijn met deze competitiestart.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy