SVF 2 in nieuwe tenues

21 Nov 2022 | Laatste Nieuws

S.V.F. 2 heeft dit jaar een nieuw outfit gekregen.

Vanmorgen was de uitreiking van de nieuwe tenues voor SVF 2. Deze zijn gesponsord door Jadiflow, FSMC, DKoot. De club is ontzettend trots en dankbaar op deze geweldige sponsors! ⚽️

Hieronder een stukje over al onze sponsoren:

Over Jadiflow

Jadiflow BV verkoopt al vele jaren een breed productgamma met hygiënische procescomponenten van hoogwaardige kwaliteit. Wij ondersteunen onze relaties met vergaande technische proces- en productkennis. Professionele aftersales service leveren wij daar waar nodig.

Wij bieden 24-uur service op locatie op pompen, afsluiters en warmtewisselaars van de CSF group. Wij beschikken over gespecialiseerde servicemonteurs. Het verlagen van uw onderhoudskosten is onze prioriteit.

“We sign for your Success

FSMC B.V.

is een nieuw bedrijf dat zich ontwikkeld op het gebied van Direct Mail en Fulfilment. FSMC is voornamelijk bezig met het inpakken en versturen van product mailings. FSMC richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Naast het zorgdragen voor de postverspreiding, biedt FSMC nog meer Direct Mail gerelateerde services: Database management, printing, warehousing, fulfilment en webshop afhandeling.

DKoot

Aannemersbedrijf DKoot is in 2014 gestart door Danny Koot. Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Wij willen graag dat onze klanten genieten van hun tuin. Daarom houdt DKoot zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Dit doen we met de beste en mooiste materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en de mooiste tuinen. Door goede kwaliteit te leveren hopen wij een goede band op te bouwen met de klant en zodoende in de toekomst het onderhoud voor onze rekening te nemen.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy