clubactie

Start Grote Clubactie

Vanaf zaterdag 15 september komen onze jeugdspelers bij u langs met de vraag of u een lot van de grote clubactie wil kopen. Steun SVF door een of meerdere loten te kopen en kans te maken op veel mooie prijzen. Per verkocht lot à € 3,00 gaat er € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas! En dit geld komt allemaal ten goede aan de jeugd van SVF.

Grote Clubactie

Ook dit jaar hebben we een prijs voor het team dat de meeste loten verkoopt. En dan gaat het om het gemiddelde zodat 6-tallen, 7-talen en 11-tallen gelijke kansen hebben.

Laten we met zijn alle proberen om zoveel mogelijk loten te verkopen en onze club hiermee te steunen.

Met vriendelijke groeten,

Anton van den Bogaard