Sponsor van de dag: Van Leeuwen Kaas

31 Dec 2020 | Sponsoren

Al sinds 1981 is de kaaswinkel te vinden in Doorn. Het begon allemaal nog veel eerder, met Pa van Leeuwen die in de jaren ’50 als melkventer de buurt rondging. Later richtte hij de winkel op, waar hij kaas, noten en wijn verkocht.

Altijd een goede kwaliteit kaas hebben staat voorop. Maar ook weten wat de mensen willen is belangrijk. Daar is Gert voor. Hij heeft een grote passie voor het product en alles eromheen. De winkel is klein en gezellig, en een praatje maken kan altijd.

Bea is de creatieveling achter de schermen. In haar food truck maakt ze ook ter plekke lekkere hapjes. “Dan ben ik bezig en zie ik gelijk dat mensen genieten van lekker eten en drinken. Heel gezellig is dat.”

Wekelijks maken wij zelf producten zoals quiches, pesto’s, tapenades en borrelhappen. Onze specialiteit is de hamtaart. Deze is gemaakt op een ouderwets Langbroeks recept van slager Jan Kaspers.

We werken met verse en goede ingrediĆ«nten dat vinden wij belangrijk. Onze stijl? Lekker en basic. Met goede producten is het al bijna af.

Jezelf of iemand anders verwennen? Kom bij ons langs voor bijzonder smakelijke kado’s.

De winkel is te vinden op de Kampweg 6 in Doorn. Gert en Bea zijn te bereiken via hun contactpagina https://www.vanleeuwenkaas.nl/contact

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy