Sponsor van de dag: Het Oude Raedthuys

17 Dec 2020 | Sponsoren

Het Oude Raedthuys een begrip in Cothen. Ook zij staan Coronaproof voor u klaar. Bestellen kan heel eenvoudig en u kunt uw maaltijd afhalen aan het loket of laten bezorgen. Bestel online via de app of: https://www.e-food.nl/cothen/het-oude-raedthuys

In Het Oude Raedthuys kunt u terecht voor de lekkerste snacks, overheerlijke broodjes en een vers gezet kopje koffie of thee. Alle producten zijn afkomstig van kwaliteitsleveranciers. Hoewel modern van opzet staan oude waarden hoog in het vaandel bij Het Oude Raedthuys. Als graag geziene gast wordt u uitstekend bediend met een onbetwist gevoel voor kwaliteit.Dat is ook logisch want alleen tevreden gasten komen weer terug bij Het Oude Raedthuys. Laat u op het terras eens trakteren op koffie met appelgebak of honingwalnoottaart. Zo kunt u echt met smaak genieten.

Naast het vervullen van uw smakelijke wensen wordt bij het Oude Raedthuys aandacht besteed aan het mileu, er wordt gewerkt met groene stroom en al het afval wordt gerecycled. Verder wordt uit sociaal oogpunt aan goede doelen geschonken (Droomhuis, Warchild en GoToGo). Hebben we Free WIFI.  Zo bewaakt Het Oude Raedthuys de smaak van Cothen en is het de moeite waard om eens te komen proeven.

U bent van harte welkom.

Meer info over het Oude Raedthuys vind u op: https://www.hetouderaedthuys.nl/

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy