Sponsor van de dag: De Veldpoort

21 Dec 2020 | Laatste Nieuws

www.develdpoort.nl

Wat eten we?

Nog een reden om bij de Veldpoort te bestellen! Bestel je dit weekend de warme maaltijden van de Veldpoort, kun je gelijk ook eten voor de volgende dag in huis halen!

Wij presenteren u : De Veldpoort Tweedaagse! Voor ieder hoofdgerecht dat u bij ons besteld, kunt u voor maar 5 euro voor 1 persoon boerenkool toevoegen. Zo geniet u vandaag van onze saté of andere heerlijke gerechten en staat er morgen weer een warme maaltijd van de Veldpoort op tafel!

De boerenkool. word voor u klaargezet in een magnetronbestendig bakje, met een lekker stukje worst en natuurlijk jus! Met een telefoontje naar ons zet u dit weekend dus twee uiteenlopende warme maaltijden op tafel! *maximaal 1 stamppot per hoofdgerecht *Op=Op

Wij hadden we u graag bij ons in het restaurant willen ontvangen tijdens de feestdagen.
Jammer nog even geduld.

Maar dat hoeft niet te betekenen dat we niet van elkaars gezelschap, van heerlijk eten, leuke spellen en fijne muziek kunnen genieten!

Dolgraag ontvangen we uw bestelling, of eventuele vragen via info@develdpoort.nl! Telefonisch een bestelling doorgeven kan natuurlijk ook 0343 57 43 50 of 06 4225 3614.

Liefs en alvast een hele fijne dagen gewenst! Wilfred en ’t hele team!  

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy