Sponsor van de dag: De Jonge Graaf

30 Dec 2020 | Laatste Nieuws

Beste Gasten,

1e Kerstdag, 2e Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag zullen wij gesloten zijn, ook voor bezorgen en afhalen.

Op oudejaarsdag kunt u wel bij ons terecht voor overheerlijke Oliebollen en Appelbeignets van Bakkerij Lakerveld.

Via de Drive Thru op ons terrein kunt u vanuit uw warme en droge auto uw bestelling doorgeven en afrekenen, deze wordt direct voor u ingepakt en in uw auto gezet.

Veel eenvoudiger kunnen we het niet voor u maken.

De Drive Thru is geopend van 8:00 uur tot 14:00 uur.

Daarna gaan we zelf ook van de oliebollen en appelbeignets genieten en snel dit treurige jaar uitblazen en vol goede moed naar 2021!!

Wij zijn “Graaf” Patrick en “Gravin” Sharon. Wij hebben in mei 2019 onze vaste kantoorbanen opgegeven om onze langgekoesterde horeca droom te verwezenlijken. Wij hebben een mooi familierestaurant opgezet direct gelegen aan de karakteristieke rivier De Kromme Rijn. U kunt 7 dagen in de week vanaf 10:00 uur ‘s morgens bij ons terecht voor¬†Pannenkoeken,¬†Kanoverhuur, Lunch, Borrel & Diner. Wij willen een begrip in de regio zijn waar iedereen zich welkom voelt en welkom is en waar je op informele wijze bij ons kunt genieten.

  • Wie zijn wij?

Bij Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen liggen 11 Canadese kano’s voor je klaar.
U huurt bij ons per kano. De kano’s zijn geschikt voor 3 personen.

U start bij ons restaurant een hele mooie route, welke grotendeels met de stroom mee gaat. De tocht duurt ongeveer 3 uur en dan komt u weer aan bij onze steiger.

Wilt u de kanotocht uitbreiden met een hapje of een drankje, dat kan uiteraard. Informeer naar de mogelijkheden.

Vanaf 10:00 uur  ‘s morgens  kunt u bij ons terecht. Bekijk onze kaart om te zien wat u allemaal voor lekkers kunt krijgen.

Van vers appelgebak met koffie tot een pannenkoek of heeft u tijdens de lunch liever een uitsmijter of een vers en luxe belegd broodje.

Komt u na een lange wandeltocht bij ons aan, bestel onze borrelplank. Gaan we de avond in, kies dan voor de pannenkoek of een lekker stuk vlees.

Wanneer zien we u?

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy