Sponsor van de dag: Cafe ‘t Pakhuys

18 Dec 2020 | Laatste Nieuws

http://www.cafehetpakhuis.nl/
http://www.dekleine.info/

PROEVEN & GENIETEN

WE ZIJN GEOPEND VAN WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG !!!!

WE ZIJN DIT JAAR NOG GEOPEND TOT EN MET DONDERDAG 24 DECEMBER, TOT DIE TIJD KUNT U ONZE HEERLIJKE LUNCHGERECHTEN EN DINERBOXEN BESTELLEN.                                                                        WE ZIJN GESLOTEN VAN 25 DECEMBER TOT EN MET 5 JANUARI 2021.  

Welkom op de website van De Kleine. Een lunchroom en restaurant in Wijk bij Duurstede waar de gezellige sfeer te proeven, te horen en te zien is.

Onze professionele en ervaren keukenbrigade stelt voor u culinaire broodjes en hapjes samen, die u en uw tafelgenoten kunnen delen.  Alles wat wij serveren is huisgemaakt en vers van de chef. 

Lieve gasten

Helaas moeten wij ons restaurant weer sluiten… Wij willen graag dat u  van onze gerechten kunt  blijven genieten en daarom kunt u vanaf heden onze lunchgerechten of onze “De Kleine” dinerbox bestellen.  Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag .U kunt dit af komen halen of wij komen het bezorgen ( wij bezorgen op dit moment alleen in  de stad   Wijk bij Duurstede).

Bekijk onze lunchgerechten of onze “De Kleine” dinerbox en bestel online. Als onze webshop uitverkocht aangeeft bij een produkt dan betekent dat dat het voor deze dag uitverkocht is.  Wij zullen elke avond onze webshop weer aanpassen zodat u weer kunt bestellen voor de volgende dagen.

Onze lunch wordt geserveerd van 11.00 u – 14.30u. U kunt uw bestelling doorgeven tot  14.00 u. Naast onze lunchgerechten kunt u ook huisgemaakte gebakken of ongebakken garnalenkroketten met chilimayonaise bij ons bestellen. Ook hebben wij deze week een heerlijke witlofsoep met ham en kaas  ( kan ook vegetarisch)  en het broodje van de week is een broodje pulled beef met cheddar en jalapeno . Wij bezorgen uw bestelling tussen  12.00u -14.00u en u kunt de bestelling tot 14.30u afhalen. U kunt natuurlijk ook gewoon langslopen en bij ons bestellen.

Vanaf deze week hebben wij ook een “De Kleine” dinerbox met de heerlijke kleine gerechtjes die u van ons gewend bent. Wij serveren deze box met wit stokbrood met aioli  en tapenade.  We hebben voor u een koude schaal met 7 gerechtjes en een warme schaal met 7 gerechtjes samengesteld , deze schalen hebben allebei een combinatie van vlees- , vis-  en vegetarische gerechtjes. De gerechtjes zullen wij steeds veranderen. Het minimale aantal personen waarvoor de dinerbox besteld kan worden is 2 personen.  Ook bij het diner kunt u onze heerlijke garnalenkroketten en witlofsoep met ham en kaas  ( kan ook vegetarisch)  bestellen. Deze week hebben we ook huisgemaakte bannofee  ( banaan, mascarpone, toffee en koekkruimels).  U kunt uw bestelling doorgeven tot 19.00u. Uw bestelling kan afgehaald worden tussen 17.00u -20.00u en tevens bezorgen wij tussen 17.00u-20.00u ( wij bezorgen in tijdvakken van 30 minuten, dit betekent dat als u uw bestelling om 18.00u wilt ontvangen dat wij dan tussen 18.00u-18.30u zullen bezorgen).
 
Wij hopen u snel te zien!!

Team de Kleine en het Pakhuis

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy