Spelregelavond E pupillen

10 Mar 2016 | Laatste Nieuws, Pupillen

8 maart 2016, ook dit jaar weer een spelregelavond voor de E pupillen die het volgende seizoen D pupillen worden.

En wie kan dat beter dan Ad van de Korput. Wil SVF de jeugd informeren op het gebied van spelregels dan is Ad altijd bereid om dit op zich te nemen.

Een grote groep E pupillen stond op het veld om geïnformeerd te worden over de veranderingen wanneer zij als D pupil gaan spelen.

Op de eerste plaats gaan zij op het hele veld spelen en duurt een wedstrijd 2x 30 minuten, maar daarnaast zijn er ook wel wat regels die nu niet van toepassing zijn maar in het nieuwe seizoen wel. Zoals: Correcte manier van ingooien – De buitenspelregel- het verschil tussen een directe- en indirecte vrije trap- Een vrije trap (door de verdedigende partij) mag genomen worden vanaf de rand van het strafschopgebeid.

Al deze veranderingen werden op het veld aan de hand van voorbeelden, duidelijk gemaakt. Hierna ging men lekker naar binnen en daar kon de jeugd vragen stellen en Ad had voor hen natuurlijk ook nog wel enkele pittige vragen. Door enkele pupillen werd Ad verrast vanwege het feit dat zij al zoveel wisten van het voetbalspelletje in zijn algemeen.

Het was weer een leerzame avond en hopelijk komt dat naar voren in het nieuwe seizoen.

Er staan wat foto’s in het album.

Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy