Sint Nicolaas op bezoek bij SVF (nu met alle foto’s)

03 Dec 2015 | Pupillen

2 december 2015,  enige paniek bij Sint Nicolaas….
Hij dacht in eerste instantie dat hij bij SVL moest zijn, maar Mevrouw Yvette en de kinderen maakten hem al gauw duidelijk dat hij bij SVF moest zijn !
Vooraf aan zijn bezoek hadden de F-jes getraind en het laatste kwartier deden de drie Pieten ook mee en je kon wel zien dat zij ook in Spanje aan voetbal deden.
Bij binnenkomst strooiden de Pieten rijkelijk met pepernoten. Mevrouw Yvette heette de Sint en de Pieten van harte welkom. Daarna kreeg de Sint het woord en in zijn dikke boek had hij voor iedereen wel wat opgeschreven.

Het was duidelijk dat de Sint wel verstand had van voetballen. Voordat hij met iedereen een praatje had gemaakt waren we een uur verder en dat merkte je wel aan de kinderen die als eerste aan de beurt geweest waren. Na nog een liedje te hebben gezongen, kregen alle kinderen een cadeautje, wat zeker in de smaak viel bij de kinderen. De Sint beloofde volgend jaar zeker terug te komen. Met het cadeautje onder hun arm en hun broekzakken vol met pepernoten gingen de kinderen tevreden naar huis. Wim Terwint.  In het album  staan alle foto’s.

sint gr kl

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy