Saestum JO13-4 tegen SVF JO13-3

01 Nov 2016 | JO13-3, Pupillen

Zaterdag 29 oktober speelden we in Zeist tegen Saestum. Het was een heerlijke zonnige dag!

Binnen 5 minuten de 1e redding van Max. Het 1e kwartier al 5 kansen voor Saestum, maar ondanks de felle zon hield Max alles tegen. En ineens scoorde Saestum door een hoge kopbal 1-0 tegen. Luuk Dotman werd op weg naar het doel omvergelopen: vrije trap voor ons, maar helaas niet erin! 2× binnenkant paal en weer een mooie redding van Max. Hildo ging sneller dan het geluid met zijn vlag. Het was niet te “filmen “. Wat een snelheid! Net voor de rust 2-0.

In de rust lekker aan de ranja in de zon. Net na de rust scoort Saestum voor de 3e keer. En voor de 4e keer. En al snel 5-0. De leider van de tegenpartij was erg sociaal en vertelde dat ze allemaal 2e jaars waren. En weer scoort Zeist.6-0. Voor de verandering scoorden ze nog een keer : 7-0!

De tegenpartij was te sterk voor ons. Ondanks alles was het een leuke wedstrijd met heel erg mooi weer. Leuk voor onze supporters!