Rob Balk B.V. verlengt het contract met 3 jaar als hoofdsponsor van SVF

21 Sep 2020 | Sponsoren

Als hoofdsponsor van SVF zijn Rob en Caroline Balk van het Loodgietersbedrijf Rob Balk B.V. al 9 jaar verbonden aan onze voetbalvereniging. Het lopende contract werd 19 september 2020 vervangen door een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor een termijn van 3 jaar. Hiermee wordt Rob Balk B.V. de langst zittende hoofdsponsor van SVF.

Wij zijn bijzonder trots dat Rob en Caroline opnieuw voor SVF kiezen en hiermee een belangrijke bijdrage leveren in de sponsorinkomsten van de club.

Rob Balk B.V. is een typisch Cothens bedrijf: een allround bedrijf, dat graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Men kan terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe goten en van een extra radiator tot een complete duurzame cv-installatie. En dan zijn lang nog niet alle mogelijkheden genoemd. Duurzaamheid is tevens een belangrijk aspect. De hernieuwde samenwerking met SVF  is daarom een logische keuze.

Het bedrijf is gevestigd op de Trechtweg 10A in Cothen waar ook het woonhuis is gelegen. Bij aankomst word ik verrast door het fraaie zinkwerk dat aangebracht is op het geitenhok en de duiventil. Daarnaast zie ik de vele zonnecollectoren die op het dak van het kantoor en werkplaats zijn aangebracht. Voor mij is hiermee het bewijs geleverd dat we te maken hebben met een liefhebber van “zink”.

Duurzaam ondernemen neemt een prominente plaats in in de dagelijkse bedrijfsvoering en wordt ondersteund met diverse technische innovaties. De belangrijkste reden om hierin te investeren, zo licht Rob Balk toe, zijn de toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen. Op deze manier kunnen we blijven genieten van warmte en comfort in de woning of het bedrijfspand.

Op de website staat verder dat iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen met als voordeel dat de maandelijkse energiekosten omlaag gaan.

Al 10 jaar is Rob Balk Solvis partner. Het Solvis Zonnesysteem is een slimme combinatie van een boiler met zonnecollectoren. De energie van de zon wordt omgezet in warmwater voor sanitair en centrale verwarming. In 2018 heeft SVF haar traditionele gas boiler vervangen door het Solvis systeem. Dankzij de Solvis installatie besparen we dagelijks aanzienlijk op ons gasverbruik en -kosten.

Over Rob Balk B.V. en SVF gaan we in gesprek met Rob en Caroline om zo meer achtergrond informatie te krijgen over de personen achter dit mooie bedrijf en hun sponsor bijdrage.

Wie zijn wij                                                            

Rob en Caroline zijn de trotse ouders van Freek en Guus. Freek en zijn vriendin Alieke werken ook bij het familiebedrijf. Freek als monteur en Alieke als administratief medewerkster. Het kantoor en de werkplaats geven een zeer verzorgde indruk. Dit is wat Rob en Caroline ook kenmerkt.

Caroline is dochter van Arnold van der Mispel die samen met zijn broer en vader een loodgietersbedrijf had. De familie van Rob is geen onbekende in de aannemers wereld. De vader van Rob had een eigen bedrijf en meerdere familieleden zijn metselaar.

Om met de woorden van Rob te spreken: “ik ben opgegroeid op de steiger“.

Het lijkt erop dat beide voorbestemd zijn om dit vak te vervullen, maar dit blijkt niet waar te zijn. Rob heeft altijd graag vrachtwagenchauffeur willen zijn en heeft hiervoor recent zijn rijbewijs en code 95 gehaald. Verder is Rob vrijwilliger bij de brandweer in Cothen en Caroline secretaris van SVF.

Het bewerken van zink is een ambacht. Hiervoor is Rob geschoold als zink meester. Jaarlijks wordt veel tijd en geld geinvesteerd om medewerkers het vak bij te leren zodat ze een all round monteur blijven.  Een voorbeeld is de opleiding CV gasgestookt CO certificering  die monteurs voor 1 januari 2021 volbracht moeten hebben omdat de wetgeving hieromtrent aangescherpt is.

Toegevoegde waarde is belangrijk en draagt bij aan een betere kwaliteit. Gelukkig weten klanten dit te waarderen en zijn diversen het bedrijf al 30 jaar trouw.  Betrouwbaarheid is dan ook een van de andere kernwaarde van het bedrijf.

Rob vult hierop aan en zegt:  “ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg”.

Het is als voorzitter van de sponsor/PR commissie altijd prachtig om te zien als een eigenaar met passie over zijn bedrijf praat en in het geval van Rob, hij afsluit met de woorden “het moet effectief, efficiënt en rendement opleveren”.

Wat doen wij

Het bedrijf levert een breed pallet aan diensten. In de introductie geven ze een opsomming van de werkzaamheden en op de website laten ze zien wat er allemaal mogelijk is. Op de vraag “wat doen wij” komt  ook de toevoeging “om klanten tevreden te houden” aan bod.

Om te beginnen is afspraak – afspraak en is Rob transparant ook als het even niet meezit en de werkzaamheden extra tijd en geld kosten. Dit is de toegevoegde waarde die het bedrijf levert en wat positieve respons oplevert.

Waar zijn wij actief

Op deze vraag zijn de onderdelen “marktsectoren en werkgebied” van toepassing. In een onzekere tijd van Covid 19 moet je als bedrijf je activiteiten en risico spreiden om te zorgen dat continuiteit gewaarborgd blijft.  Zo hebben Rob en Caroline geleerd dat de particuliere markt, de sectoren horeca, utiliteitsbouw en aannemers net zo belangrijk zijn. Veel klanten zijn lokaal te vinden en het werkgebied spreidt zich uit van Arnhem – Den Haag richting Amsterdam.

Rob is zich goed bewust dat reclame maken vooral effectief is als de klant van de klant de positieve boodschap doorgeeft. Voor de toekomst is specialisatie noodzakelijk. Wil je voorloper blijven dan zul je ook moeten innoveren, zo licht Rob Balk toe. Met Rob Balk duurzaam en Solvis is een nieuwe B.V. opgericht die beantwoordt aan de vraag van morgen.

Wanneer zijn we ontstaan

Samen met 13 medewerkers is het bedrijf al 28 jaar een begrip in de regio. De medewerker maakt het bedrijf. Dit maakt Rob Balk B.V. bijzonder. De meeste werknemers zijn het bedrijf al vele jaren trouw. De langst zittende is al 28 jaar in dienst. Maar 15 tot 20 jaar is ook geen uitzondering. Verbondenheid met het bedrijf en vakmanschap gaan hiermee hand in hand. Op vrijdag middag wordt bijvoorbeeld de week besproken en is er tijd voor een hapje en drankje. En als beloning voor het 25 jarig bestaan is het voltallige personeel op vakantie in Rome geweest.

Waarom sponsoren wij SVF

SVF zit in het bloed en vormt het DNA van het gezin. Als kind heeft Caroline ervaren dat haar ouders zeer betrokken vrijwilligers waren. Op de dagen  dat het eerste thuis speelde zorgde haar moeder voor soep en broodjes. Caroline is nu secretaris maar heeft hiervoor ook bardienst gedraaid. Vrijwilligers werk hoort er gewoon bij zegt ze.

Rob is vele jaren leider geweest van het team van  Freek. Ook laat hij hiermee zien dat je ondanks een druk leven als eigenaar tijd kan vrijmaken om een verenigingsbijdrage te leveren. Als inwoner van Cothen en de liefde voor SVF, maakt dit het verhaal compleet.

Tot slot:

Met veel plezier heb ik aan dit artikel gewerkt en ik ben dan ook dankbaar dat Rob en Caroline tijd hebben vrijgemaakt om dit interview af te nemen.

SVF mag trots zijn  dat sponsoren zoals Rob Balk B.V. de vereniging al vele jaren trouw zijn. De bijdrage die alle sponsoren leveren door middel van een bord, tenue of bijvoorbeeld vrienden van SVF is daarom ook van ongekende waarde.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van SVF

Erwin Rieff Voorzitter Sponsor/PR commissie

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy