Renswoude D1 – SVF D1

20 Mar 2016 | Pupillen

Vandaag 19 mrt. 2016 om 07.15 op weg naar Renswoude om te voetballen tegen de plaatselijke fc.

Dit moest helaas gebeuren zonder Lucas en Jelmer, beterschap mannen!

Na de goede overwinning vorige week thuis tegen DEV D1 begonnen we vol vertrouwen tegen de beste ploeg uit onze poule te weten Renswoude D1. Vanaf het eerste fluitsignaal werden we gelijk onder druk gezet en kreeg Renswoude enkele  goede kansen. Het opbouwen van achteruit ging moeizaam omdat we continue vast gezet werden. Hierdoor kwamen we bijna niet aan voetballen toe. In de 20ste minuut was het raak voor de gastheren; eigen doelpunt van ons. Nog voor het rustsignaal werd het 3-0 voor Renswoude.

Doordat we de hele tijd onder druk stonden en afgejaagd werden plus het hoge tempo waren onze jongens al behoorlijk moe. Ondanks de terechte achterstand kwamen we er een enkele keer gevaarlijk uit.

De 2de helft kwam onze vaste invaller Tiemen ( wederom bedankt ) erin. Renswoude ging vrolijk door met combineren, druk zetten en we kwamen er de 2de helft bijna niet meer uit. Het is uiteindelijk 7-0 geworden voor een fantastische ploeg met mooi verzorgd voetbal. Ik wil onze jongens wel een enorm compliment maken voor de manier waarop ze gestreden hebben en het blijven proberen om het voetballend op te lossen.

Volgende week thuis tegen de ” blauwen ” uit Veenendaal.