Pupil van de week: Tjeerd van Echtelt

Tjeerd van Echtelt, pupil van de week SVF, 21 april 2018.

“Het was het leukste van de hele week.”
Ik mocht de intrap nemen en ik had gescoord. Ik had een T-shirt van SVF een groene met pupil van de week erop en ik kreeg ook nog een bal waar alle namen van Heren1 opstaan. ik ging in het hokje van SVF thuis zitten en ging kijken naar de wedstrijd van heren1.  Het was leuk maar jammer dat het 2-2 is geworden”.

Op het einde van de wedstrijd kreeg ik aangeboden een patatje maar ik wou graag een  kitkat en die kreeg ik ook nog

 

 

 

 

 

One Comments

  1. Reply Post By Sjoeke roelants

    Wat leuk tjeerd ik ben echt heel trots op mijn kleinzoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.