Pupil van de week: Imre van der Vegte

17 Apr 2016 | Pupil van de week

ZONDAG 17 APRIL 2016 Pupil van de week:  Imre van der Vegte

Op zondag 17 april was het zover, ik was Pupil van de Week. Het was een paar keer niet doorgegaan door slecht weer, dus ik was extra blij dat het nu wel doorging.
SVF 1 speelde tegen Zwaluwen uit Utrecht. Ik mocht mee met Dirk en Ruud die mij van alles vertelden onder het genot van een AA drink. Daarna mocht ik de bestuurskamer in om de wedstrijd met elkaar door te spreken. We gingen voor de winst, want we konden wel wat punten gebruiken hoorde ik.
De warming-up was superleuk en duurde best lang. Ik heb ingespeeld met keeper Matthijs, en ik maakte mij wel  een beetje zorgen of ik zo dadelijk wel zou kunnen scoren. Eerst hielden we een minuut stilte, toen mocht ik proberen te scoren. Ik passeerde een stuk of 3 mannen en scoorde precies door het poortje van de keeper!
Daarna kon ik rustig vanuit de dug-out naar de wedstrijd kijken, terwijl ik verslag kreeg van de spelers. De eerste helft werd er niet gescoord en had Matthijs de keeper een paar hele mooie reddingen. Dat was niet leuk voor de tegenstander, maar wel voor ons. De tweede helft was heel anders. Al snel stond SVF met twee mooie treffers voor, maar toen nam Zwaluwen wraak. Ze scoorden ook 2 keer!! Wat jammer… Toen werd het weer steeds slechter, het hagelde. De stenen waren groot en ik heb er een paar goed bekeken door ze van het veld te halen. Toen werd er gescoord: helaas niet door SVF, maar door Zwaluwen. En vlak erna was het afgelopen, toch nog verloren. We baalden ontzettend, want we roken de winst al. Na de wedstrijd was iedereen wel teleurgesteld, maar kreeg ik een mooie bal en patat. Ik vond dit een superdag, en ik hoop dat ik later ook in het eerste kom.  Iedereen heel erg bedankt dat ik deze middag mee mocht maken en bedankt ook voor al het lekkers en de superbal met alle namen van de spelers erop.  Groetjes Imre van der Vegte F2

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy