Pupil van de week

18 Oct 2019 | Pupil van de week

Zaterdag 12-10-2019 was een topdag voor Thijs van Woudenberg.
Diezelfde week kreeg hij te horen dat hij pupil van de week zou zijn.
Met gezonde spanning heeft hij toegeleefd naar deze dag.
Diezelfde ochtend mocht hij zelf nog een wedstrijd spelen met zijn teamgenootjes in JO8-1 tegen Jonathan in Zeist. Daar sleepte zij er in de laatste minuten een gelijkspel uit.

In zijn SVF voetbalbroekje, sokken en voetbalschoenen maakte Thijs de “grote oversteek” naar het voetbalveld, gevold door zijn ouders, broertje en een vriendje. De spelers van het eerste elftal stonden al buiten toen Thijs kwam aangelopen. Thijs was blij toen hij zijn grote vriend Stephan daar aantrof, die hij kent van de leuke momenten tijdens de jeugdweek. De spanning nam daarmee gelukkig al een heel stuk af.

Deze verdween echter in zijn geheel toen hij door de lieve aandacht en uitleg van Yvette het schema van die middag te horen kreeg. Een glimlach van oor tot oor was het gevolg na het ontvangen van het geweldige shirt van SVF.

Toen moest Thijs aanstalten maken om zich naar de kleedkamer te begeven waar de scheidrechter van de wedstrijd de check kwam doen op rugnummers en namen. Met volle overtuiging gaf Thijs antwoord met zijn naam op het benoemen van het rugnummer 13 door de scheidsrechter. Thijs was immers overtuigd van de dertiende plek in dit geweldige elftal….

Na een pittige warming up op het grote veld, waar Thijs natuurlijk zichzelf niet liet kennen, mocht hij zich enkele minuten later opstellen met de grote mannen van beide teams om het veld te betreden.

Dit moment zal hij niet snel vergeten!

Vanaf de middenstip ging Thijs al dribbelend (en in zijn enthousiasme net iets te ver) richting doel van de tegenstander en scoorde daar het eerste punt van de wedstrijd, waarna hij trots in de dug-out plaats mocht nemen.

Een dynamische wedstrijd volgde…..en laten we de volgende samenvatting hierop geven: De rol van SVF in de weg naar het kampioenschap van Candia`66 was groter dan van te voren bedacht was……goed gedaan SVF! Thijs was trots op jullie.

De middag werd afgesloten met een mooie bal vol handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal. Deze heeft nu een mooie ere plek op Thijs zijn kamer. Met een tosti en AA als lekkere afsluiter, ging Thijs moe maar voldaan huiswaarts.

Lieve SVF, Yvette en spelers van het eerste, namens Thijs enorm bedankt voor deze geweldige ervaring!

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy