Pupil van de week 12-09: Mees de Ruiter

21 Sep 2020 | Pupil van de week

Wat een super leuke dag! Vandaag ben ik Mees de Ruiter pupil van de week! Yvette stond ons op te wachten en ik kreeg van haar een mooi shirt?⚽️ Gelijk Mn moeder instructie gegeven , deze wil ik maandag aan naar school! Dus of ik even snel kan wassen.

Even spreek ik Erwin aan: wist je dat ik vanmorgen al gevoetbald had? Dus denk niet dat een hele wedstrijd mee spelen gaat lukken… (Oké Erwin hoe pak je dit tactisch op?) Nou Mees je mag warm lopen en daarna even een goal maken en dan lekker de wedstrijd kijken… Nou dat was een opluchting voor mij. Zo gedaan…super leuk allemaal!

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor deze dag!!!

Groeten, Mees de Ruiter⚽️

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy