svf-rookvrij

Promotievideo SVF Rookvrij

SVF is sinds 1 januari 2021 volledig rookvrij. In samenwerking met Rookvrije Generatie en het NOC*NSF is er een prachtige promotievideo gemaakt. Deze video is een ware reclame voor onze club en ons sportpark.

Een van de initiatiefnemers om het sportpark rookvrij te krijgen was Jeroen van Schaik. In de video vertelt Jeroen over het proces dat uiteindelijk tot een rookvrij sportpark heeft geleid. Goed gepresenteerd Jeroen!

Bekijk de onderstaande video door erop te klikken. Het NOC*NSF en de GGD hebben ons gevraagd de video niet te delen via sociale media kanalen, dus we hopen dat u dit ook zal respecteren.

One Comments

1. Reply Post By Hans

Ondanks dat ik rook, vindt ik het super van MIJN club dat ze meedoen voor een rookvrij sportpark.