Openstaande vacatures

11 Jul 2021 | Laatste Nieuws

Zo af en toe moet je als bestuurder eens met je neus op de feiten gedrukt worden. Nou dat is gebeurd. We hebben van de KNVB een sessie met een bestuurscoach cadeau gekregen. Caroline en ik hebben een aantal jaar geleden de opleiding “Besturen met Impact” van de KNVB gevolgd en Erwin heeft hem dit seizoen afgerond. Bij de cursus leer je dat je moet besturen en niet in de uitvoering bezig moet zijn. Een aantal bestuursleden hadden al wel gemerkt dat ze best veel taken hebben binnen het bestuur, die je dan in je spaarzame vrije tijd moet uitvoeren. Alle bestuursleden hebben een baan, een gezin en/of andere verantwoordelijkheden en dan wil je ook nog het één en ander doen voor je cluppie.

We hebben bijna allemaal dezelfde valkuil is nu gebleken. We lopen te veel gaten dicht!!

“Dat pak ik wel op!”, “dat regel ik wel even!”, “laat maar weten als het je niet lukt want dan pak ik het er wel bij”. Regelmatig horen we deze kreten voorbijkomen in de bestuursvergaderingen. Hartstikke sportief maar is het nou echt handig??

Ondertussen is Erwin niet alleen duovoorzitter maar ook nog voorzitter van de PR Commissie en verleent hij ook nog hand-en spandiensten. Is Anton niet alleen voorzitter voetbalzaken maar heeft hij ook de ledenadministratie onder zijn hoede en traint hij ook nog onze kleintjes. Is Caroline af en toe het spoor bijster want dan moet er nog even dit of nog even dat en heb ik mezelf ook in een lastig parket gewerkt door naast het duovoorzitterschap ook nog eens de AC commissie onder mijn hoede te nemen en in de jubileum commissie plaats te nemen, een feestje is immers nooit weg!!!!

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben we tijd ingeruimd om hier met elkaar eens over van gedachten te wisselen en we komen tot de conclusie dat we geen dubbele functies meer voor bestuursleden willen. Hoe je het went of keert, het hebben van meerdere functies gaat ten koste van de kwaliteit die je wilt leveren of ten koste van jezelf.

Dus wat nu??? Waar vinden we vrijwilligers die deze functies willen oppakken? En om welke functies gaat het dan?

Vrijwilligerswerk bij SVF is ontzettend leuk. Je leert andere mensen kennen en je hoort erbij. Heb je goede ideeën dan zijn wij als bestuur helemaal blij en mag je die ook uitvoeren. Je ontwikkelt jezelf en het staat goed op je cv. Maar het is niet vrijblijvend. SVF vertrouwt erop dat je je inzet en de verantwoordelijkheden die bij de functie horen serieus neemt. Samen houden we SVF draaiende zodat een heleboel kinderen en volwassen kunnen genieten van voetballen. Daarbij heeft SVF een grote maatschappelijke functie waar jij dan je steentje aan bijdraagt.

Voor de volgende functie zoeken wij gemotiveerde vrijwilligers die met passie en enthousiasme een functie willen vervullen.

1. Voorzitter PR Commissie

Voorzitter PR Commissie is als lid van het bestuur medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het algemene beleid. Het bestuur komt 1 x per maand bij elkaar voor de bestuursvergadering en houdt 1 x per jaar de ALV.

Voorzitter PR Commissie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe en voor het behouden van bestaande sponsoren. Is verantwoordelijk voor het op correcte wijze promoten van de vereniging welke bestaat uit de volgende activiteiten:

(Bord) sponsor
Social media
Kleding
Vrienden van SVF
Administratie

Heb je interesse? Neem dan contact op met Erwin Rieff via PR@svfcothen.nl

2. Voorzitter Activiteiten commissie

Voorzitter Activiteiten Commissie is als lid van het bestuur medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het algemene beleid. Het bestuur komt 1 x per maand bij elkaar voor de bestuursvergadering en houdt 1 x per jaar de ALV.

De activiteitencommissie heeft als doel de leden van S.V.F.gedurende het hele jaar te voorzien van recreatieve activiteiten. Bij deze activiteiten staat ontmoeting, ontspanning en verenigingszin centraal. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het ondersteunen en (laten) organiseren van activiteiten voor de leden en vrijwilligers van SVF.

De activiteitencommissie organiseert haar eigen communicatie en publiciteit om de doelgroepen te bereiken voor de betreffende activiteit.

Heb jij interesse in deze leuk functie? Neem dan contact op met Claudia Klein via claudia-klein@live.nl

3. 2e penningmeester

Je ondersteunt de 1e penningmeester door vooral de facturen van de pr-commissie te verwerken in het programma Sponsit.  De tijdsbesteding is 1 à 2 uur per week maar dat kan aan het begin van het seizoen en aan het begin van het nieuwe jaar wat meer zijn. De volgende werkzaamheden horen bij de functie:

Wekelijks de mailbox van de penningmeester bijwerken
Facturen vanuit de PR Commissie verwerken
Het programma Sponsit up to date houden met de juiste naw/emailgegevens

Vind jij het leuk om de penningmeester te ondersteunen? Neem dan contact op met Esther van Woudenberg via administratie@svfcothen.nl

4. Coördinator schoonmaak van het clubgebouw

In deze functie ontlast je het bestuurslid accommodatie met de volgende werkzaamheden:

Coördineren van de schoonmaakploegen
Maken van het rooster
Zorgt ervoor dat ploegen genoeg bezetting hebben en
Zorgt voor de inkoop van de schoonmaakspullen.

Wil jij graag organiseren? Neem dan contact op met Jan-Willem van Rooijen via janwillemvanrooijen1973@gmail.com of 06-54982177

5. Vrijwilligers schoonmaak

Eén keer per 6 weken maak je de kantine en de bestuurskamers schoon. Dat doe je in een leuk team en samen zorgen jullie ervoor dat ons complex ons visitekaartje is. En dat dat jullie lukt blijkt wel uit de complimenten die we altijd krijgen. Dus heb je zin om één keer in de 6 weken gezellig schoon te maken en lekker bij te kletsen? Meld je dan aan bij Jan-Willem van Rooijen via janwillemvanrooijen1973@gmail.com of 06-54982177

6. Vrijwilligers kantine

De kantine is de slagader van onze club. Zowel op financieel gebied als sportief gebied is de kantine van grote waarde. Momenteel is er een tekort aan vrijwilligers waardoor de kans bestaat dat komend seizoen de kantine op sommige momenten helaas dicht zal blijven door een tekort aan vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om in een gezellig team, om de 6 weken bardienst te draaien, meld je dan nu aan via; sanderbotman@hotmail.com of 06-40072334.

Heb jij een groen-wit hart voor SVF en wil je graag wat bijdragen?

Neem dan nu contact op met een bestuurslid of de contactpersonen van de openstaande vacatures.

Het bestuur van SVF wenst iedereen een hele fijne vakantie en we zien jullie graag terug na de zomerstop.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy