Ook sponsor worden ?

Wij kunnen niet zonder sponsoren!

Bij SVF zijn talloze vrijwilligers actief, hiermee besparen we heel veel kosten en maken we voetbal voor iedereen die dat wil doen bij SVF, financieel bereikbaar. Maar ook wij kunnen niet zonder de steun van onze sponsoren.

We hebben verschillende mogelijkheden om te sponsoren, hierover treden wij graag met jou in overleg! Met onze bijna 500 leden, vele toeschouwers en aandacht in (eigen) media willen we ook graag wat terug geven, ook hierover starten wij graag met jou een gesprek.

Sponsor worden van SVF kun je al vanaf 50 euro per jaar! Meer informatie of aanvraag doen? Neem contact op met  de PR-commissie en mail naar pr@svfcothen.nl

Sponsorvormen
•Balsponsor (Heren 1 Zondag of Dames 1 Zondag, media aandacht + een lekkere balsponsortaart)
•Maatwerk (We zoeken nog een 3e hoofdsponsor naast Rob Balk en de Rabobank)
•Kleding (tenue sponsoring, trainingspakken, tassen etc.)
•SVF instap pakket 1 (vermelding op de website, in het clubblad en digitale scherm in kantine)
•SVF uitgebreid pakket 2 (idem als pakket 1 + een reclame bord langs het hoofdveld)

Heb je geen bedrijf? Dan kun je ook  ‘vriend van SVF’ worden!  Meer info, klik hier!

Vrienden van SVF betalen elk jaar een vast bedrag van 50 euro en worden op diverse manier vermeld, uiteraard naar eigen inzicht.