Onthulling reclameborden 2e veld

Zaterdag 26 november is weer een mooie stap gezet door de PR commissie van SVF.
Nu het hoofdveld nagenoeg geheel is voorzien van reclameborden, is er een start gemaakt met het 2e veld voorzien van dubbelzijdig bedrukte reclameborden.
Niet alleen vanaf het voetbalveld zijn de borden te bewonderen, ook de achterzijde is goed zichtbaar bedrukt voor de vele wandelaars op het gele pad!

De eerste 5 sponsoren kregen de primeur en werden feestelijk onthaald voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van SVF2 zaterdag.
Namens SVF bestuur van harte welkom met dit nieuwe of in sommige gevallen uitgebreide sponsor pakket, dat er nog maar velen mogen volgen;
 De Malle Molen
 Drukkerij Den Hoed
 GCM schoonmaakbedrijf
 1minder.nl
 Goodwill Stukadoors

Verder zullen er tussen de reclameborden ‘ mini’ bordjes worden geplaatst met exposure voor de onlangs geopende SVF webshop, in samenwerking met Sport2000 Driebergen en Hummel.

sponsorbord-hummel
Kortom sponsoring wordt bij SVF zeer serieus genomen! Wilt u ook uw bedrijf aan SVF verbinden middels een reclamebord pakket, meer informatie vind u op www.svfcothen.nl

Namens de PR commissie
Remco den Broeder
sponsorborden-2

1. Reply Post By Kees Mocking

Koopt in den vreemde niet, maar koopt van wat alles HIER geschied !
    Heb je iets nodig, geef ook onze sponsoren een kans. Niet alleen steun je daarmee die sponsor, maar natuurlijk ook onze club. Zonder sponsoren wordt het gewoon moeilijk om een club goed te laten draaien.
    Iets wat van ver komt, kost bijna altijd meer dan iets wat je in de buurt gaat halen.
    Gun onze sponsoren een kans om ook een offerte uit te mogen brengen.

2. Reply Post By Kees Mocking

Ik had het ook in rijm kunnen doen natuurlijk…..

Koopt in den vreemde niet, maar koopt van alles wat ook HIER geschied
    Heb je iets nodig geef ook onze sponsoren een kans,