Onderlinge is balsponsor SVF1 -DVSA1

28 Sep 2017 | Geen categorie, Sponsoren

De Onderlinge Verzekeringen Cothen  is de balsponsor van onze eerste officiële zaterdagwedstrijd van SVF1 !

Graag stel de Onderlinge zich aan u voor:

Goed voor elkaar!
Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Verzekeringen Cothen. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen.

Niet elke klant heeft behoefte aan dezelfde dienstverlening. Wij bieden daarom een keuze uit drie vormen van dienstverlening voor service en nazorg. Dit zijn verschillende pakketten met ieder zijn eigen onderdelen. Wij noemen deze  pakketten: Basis Pakket, Op Maat Pakket en Optimaal Pakket. Hierbij is het Basis Pakket de variant met een beperkte dienstverlening en het Optimaal Pakket de variant met de meest uitgebreide dienstverlening. Zie de voorwaarden en de toelichtingen.

U kunt bij ons terecht voor advies en alle informatie over verzekeringen. We werken voor particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!

Altijd een bekend gezicht
Wij hebben een deskundig team van medewerkers en doen elke dag onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact opnemen
(0343) 52 22 62
We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Email

 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy