Nieuwe pooltafel

12 Mar 2018 | Laatste Nieuws

In gebruikneming van nieuwe pooltafel kantine
Wij weten allemaal dat de gemeente een bedrag beschikbaar had gesteld indien de schade wegens vuurwerk onder de € 10.000 zou blijven tijdens de jaarwisseling. De gemeente had reeds een bedrag gereserveerd voor het vuurwerkproject. De schade bleef inderdaad beneden dit bedrag en de gemeente besloot dan ook om € 8.000 beschikbaar te stellen voor de jeugd.

Het bestuur van SVF heeft namens de A-B-C jeugd een verzoek ingediend bij Eno Middelham om ook in aanmerking te komen voor een bedrag uit het Vuurwerkproject. In overleg met alle partijen stond bovenaan het lijstje het aanschaffen van een Pooltafel voor in de kantine. Inmiddels was bekend dat er hiervoor een bedrag beschikbaar was van € 400.
Roy van de Bildt is op de achtergrond heel druk geweest voor SVF. Hij heeft allerlei pooltafels vergeleken en in samenspraak met Jan Willem van Rooijen een keuze gemaakt. Wij willen graag de gemeente en in het bijzonder Eno bedanken voor deze kans.

Na de onthulling werd natuurlijk de eerste partij gespeeld door Roy van de Bildt en Gijs van Woudenberg onder toezicht van vele leeftijdgenoten. Het bestuur van SVF hoopt dat er zuinig omgegaan zal worden met de pooltafel.  De tafel te gebruiken waarvoor hij dient, zodat er heel lang plezier mag worden beleefd van een spelletje poolbiljarten.

Wim Terwint

FOTOALBUM

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy