Nieuwe fysio bij SVF: Daan ten Heuvel van Fit4all

03 Jun 2022 | Laatste Nieuws

Na het vertrek van Joren Wittenberg, is het bestuur van SVF Cothen verheugd te kunnen mededelen dat met Fit4all een overeenkomst gesloten is, op grond waarvan weer fysiotherapie kan worden aangeboden. Elke dinsdag is de fysiotherapeut Daan ten Heuvel van Fit4all aanwezig om spelers van SVF Cothen te kunnen begeleiden bij blessures. Spelers van 16 jaar of jonger kunnen elke dinsdag, onder begeleiding van een ouder, terecht tussen 19:15 en 19:45 uur. Spelers vanaf 17 jaar kunnen elke dinsdag terecht van 19:45 tot 20:30 uur. Aanmelden voor een fysio-behandeling dient te gebeuren bij de trainer van de betreffende speler. Er wordt hier oor momenteel een aanmeldformulier ontwikkeld.

Over Daan ten Heuvel

Vanaf deze zomer ben ik werkzaam bij Fit4all als sportinstructeur in de Fitness en val ik soms in bij de Cross Core lessen. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden zodat zij het maximale uit hun trainingen kunnen halen, om zo hun doelen te bereiken.Vanaf september 2015 volg ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn uren in de Fitness word ik regelmatig betrokken bij de revalidatie van patiënten. Dit is voor mij erg leerzaam en geeft mij de mogelijkheid om mijzelf beter te ontwikkelen tijdens mijn opleiding.

Naast mijn werkzaamheden bij Fit4all en mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik actief judoka. Dit doe ik op het hoogste niveau in Nederland waardoor ik een hoop moet trainen en zo nu en dan weg ben voor wedstijden of trainingsstages.

Vanuit mijn sport ben ik een aantal jaren geleden terecht gekomen bij Fit4all om te gaan werken aan mijn fysieke gesteldheid door middel van krachttraining. Ook ben ik meerdere malen onder behandeling geweest voor klachten die voortkwamen uit het sporten. Mede hierdoor groeide mijn interesse in het vak fysiotherapie.

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres!

De combinatie van FysiotherapieSport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Het bestuur van SVF Cothen is trots op haar partnership met Fit4all en hoopt op een langdurige samenwerking.

Foto’s van Wim Terwint in een album.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy