Maak op 21 juni kennis met Walking Voetbal bij SVF

17 Jun 2018 | Laatste Nieuws

Wijk maakt kennis met Walking Football
SVF en CDW zijn gezamenlijk een traject gestart om deze voetbalvorm in Wijk bij Duurstede te introduceren. Na een demo door FC Utrecht bij  SVF heeft men ook bij CDW daadwerkelijk kennis kunnen maken met Walking Voetbal.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in (snel)wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend maar gewandeld. Een sliding maken is ten strengste verboden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. En buitenspel? Daar doen ze niet aan. Nee, Walking Football is vooral rustig bewegen en veel lol maken

Afgelopen donderdag hebben de eerste deelnemers bij CDW dit in de praktijk ondervonden. Alhoewel een enkeling er niet op gerekend had dat er daadwerkelijk gevoetbald werd was de opkomst voor een eerste keer boven verwachting. Na een gezellige opening in de kantine werd de moed bij elkaar geraapt om toch het veld te betreden. Na afloop was iedereen eensgezind. “Het was veel leuker dan in eerste instantie gedacht werd”. Het partijtje werd afgerond met een gezellige “derde helft” waar de prestaties op het veld op hilarische wijze werden herbeleefd.

Op donderdag 21 juni om 13.00 uur is er een tweede kennismaking met deze voetbalvorm bij SVF in Cothen.
Deelname is voor iedereen gratis en geldt voor alle inwoners van onze gemeente Wijk bij Duurstede. Na de tweede kennismaking zal een evaluatie plaatsvinden en besloten worden in welke vorm de voortzetting zal zijn.

Heeft u interesse in Walking Voetbal of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze contactpersonen, stuur ons een mail of loop donderdag 21 juni even binnen. We beginnen om 13.00 uur.

Kees Mocking (SVF) 06-53359337 ,Pieter Barte (CDW) 06-11357542 of via walkingvoetbalwijkbijduurstede@gmail.com

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy