Kerstgroet van het bestuur

21 Dec 2019 | Laatste Nieuws

Aan alle leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren van SVF.

Bij het schrijven van deze kerstgroet spelen zaterdag 21 december  nog enkele teams een inhaalwedstrijd. De 1e helft van het voetbalseizoen zit er dan alweer op. Nog even en de kerstdagen van 2019 gaat beginnen.

In de kantine van SVF is kerstversiering aangebracht door vrijwilligers. Met een grote kerstman, een kerstboom  en verlichting geven we uiting hoe we kerst willen vieren. Het is het feest van het licht. In donkere en vaak sombere dagen komt dat goed van pas. Donderdag hebben we dit gevierd met een mee lal avond waarin iedereen welkom was. Het was mooi om te zien dat jong en oud, man en vrouw, leden en niet leden aanwezig waren om samen te zijn.  Het was tot laat in de avond gezellig druk in de kantine. 

Tijdens de kerstdagen geven mensen elkaar wat extra liefde en aandacht. Het zijn de dagen dat we graag bij elkaar zijn om dit feest te vieren.  Als bestuur kunnen we terugkijken op een inspirerend jaar. We hebben stappen gezet om SVF Vitaal te houden. Hier ligt het accent op samenwerken. We doen dit onder andere met de commissies van SVF,  niet leden, externe partners, de KNVB, de gemeente en andere verenigingen. Samenwerken is nodig om de vereniging toekomstbestendig te houden, door middel van concrete en praktische invulling te geven aan onze gezamenlijke ambities. 

SVF is een bloeiende vereniging die onderdeel uitmaakt van een dynamische maatschappij. We mogen trots zijn op onze resultaten, zowel voetballend als met alle andere initiatieven die door vrijwilligers worden opgezet. 

Wij danken daarom iedereen voor haar bijdrage in alle (sportievehoogtepunten. Zonder jullie is er geen SVF, geen voetbal en geen evenementen. We vertrouwen erop dat we ook in het nieuwe jaar op jullie mogen rekenen. 

Wij wensen jullie fijne kerstdagen, met de verwachting dat 2020 ons allemaal geluk en gezondheid zal brengen. 

Namens bestuur: Claudia, Caroline, Joyce, Esther, Anton, Jan Willem, Rick, Sander en Erwin.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy