Jonathan JO13-3 tegen SVF JO13-1

STRIJDEND TEN ONDER!!

De wedstrijd dag begint grauw en het dreigt om te gaan regenen, met plasjes in het doel, nat gras en modder! ideaal voetbalweer dus. Voor de altijd mee reizende ouders minder. Er was geen beschutting en alleen een te smal strookje langs het veld.

We beginnen de strijd rommelig omdat er verschillende verschuivingen waren in het elftal. Dit door blessures en niet fitte spelers. Er word zeker gespeeld op inzet. Helemaal top!!! .Maar voor we goed en wel onze draai hadden gevonden stonden we na 14 minuten al met 3-0 achter door een goed spelend Jonathan.

De 2de helft gaan we opzoek naar de doel van Jonathan. We zetten druk en de combinaties komen ook weer, maar we hebben het geluk niet aan onze SVF kant, wat Jonathan de eerste helft wel had! Helaas werden we niet beloond, met een goal die SVF door 110 % procent inzet en strijd zo verdiende!
Maar we konden wel met opgeheven hoofden en applaus van het publiek het veld verlaten. Volgende keer beter!!

RESPECT

Alex de Kruiff

One Comments

1. Reply Post By Onno Heinsman

Ik kan mij hierbij helemaal bij aansluiten precies zoals de wedstrijd verlopen was bedankt Alex.
    En zeker alle respect voor de spelers voor hun inzet en passie.
    En niet te vergeten de positieve aanwezigheid van de ouders dat word zeer gewaardeerd.

Onno